Augustus 2016

Ik kom er weer aan!

Harm Derk Tammeling
Harm Derk Tammeling

Ik voel me best! Ik heb net 14 dagen vakantie gehad en in het ziekenhuis hebben ze al drie keer mijn slokdarm een beetje opgerekt. Dokters zijn tevreden en ik heb sinds mijn operatie nog geen terugslag gehad. Dat is geweldig! Eten gaat ook weer als vanouds, ik moet het alleen goed over de dag spreiden van de dokter. En drinken…nouja. Ik mag geen koolzuurhoudende dranken meer dus ook geen bier. En roken mag ook niet. Fietsen gaat heel goed en lopen gaat moeilijk, maar dat was voor de operatie ook niet best. Mijn gewicht is stabiel. Twintig kilo lichter dan voor de ingreep, maar ik voel me d’r prima bij.

Ik wilde al eerder weer naar de gemeenteraadsvergaderingen. Helaas lukte dat niet, maar na het reces ben ik er weer! Er is genoeg belangrijks de komende tijd. Als die discussies over gaswinning en de gevolgen ervan. Onze burgemeester zit daar bovenop en is altijd bereikbaar voor vragen van burgers. Dat doet hij goed. En dan de herindeling. Erg belangrijk. Dat wil ik niet missen.

Ik heb alle leefbaarheidsplannen zijdelings gevolgd. Maar ik ben vooral blij met het plan van dat zandstrandje en die botensteiger. Dat plan ligt al zo lang in de la, het is mooi dat er nu mogelijkheden zijn om het te realiseren. Want kijk nu. Iedere mooie zomerse dag gebruiken de kinderen van Garmerwolde en Thesinge het Damsterdiep als zwembad. Borduur daar op voort en bouw het als voorziening uit. Je ziet elke keer dat daar behoefte aan is. Ik hoop dat het nu na al die jaren van de grond komt.

Deel deze pagina...
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email