Gevulde koolrabi

  • koolrabigevuld4 stuks koolrabi
  • 2 kopjes quinoa (gekookt)
  • 2 uien
  • 1 theelepel peterselie, fijngehakt
  • 1 eetlepel arachideolie
  • 2 eieren
  • 125ml melk
  • zout en peper
  • eetlepel basilicum
  • 1 teentje knoflook
  • olijfolie
  • 2 eetlepels walnoten
  • 20 gram parmezaanse kaas
  • 1 hand spinazie
  • zout

Kook quinoa volgens de instructies en verwarm de oven voor op 180°C.
Maak een pesto: doe walnoten, spinazie, parmezaanse kaas, basilicum en een eetlepel olijfolie in een blender en maal fijn.
Schil de koolrabi, snijd de kapjes eraf en houd apart als deksel. kook ongeveer 10 minuten, daarna blussen in koud water. Hol de koolrabi uit (met een meloen lepel)
Pel de ui, snipper en bak in een beetje arachideolie.
Klop de melk en eieren en giet met de peterselie over de Quinoa. Voeg de gefruitte ui toe en breng op smaak met zout.
Vul de koolrabi met het mengsel en bak in de voorverwarmde oven bij 180°C gedurende ongeveer 30 minuten.
Serveer met de pesto.

Deel deze pagina...
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email