Geroosterde pastinaak

Geroosterde pastinaak

  • 4 pastinaken, geschild en in grote sticks gesneden
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 3 rode ui
  • 1 eetlepel honing
  • 1/4 theelepel zeezout
  • versgemalen zwarte peper naar smaak
  • 1 eetlepel gehakte verse munt
  • 1 eetlepel gehakte verse salie

Verwarm de oven voor op 230°C. Leg de pastinaak in een mengkom en meng met de olijfolie. Voeg knoflook, ui, honing, zout en peper naar smaak toe. Roer om tot de pastinaak goed is bedekt en verspreid dan over een bakplaat. Bak ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven, tot de pastinaak gaar is. Doe ze in een mengkom en meng met de munt en salie.

Deel deze pagina...
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef de eerste reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.