Pastinaakbollen

PastinaakbollenVoor 25 bollen:

  • 1250 g gekookte, uitgelekte en daarna gepureerde pastinaken
  • 175 g bloem
  • 3 eieren, losgeklopt
  • ½ theel zout
  • ½ theel nootmuskaatrasp
  • olie om te frituren

Meng alles – uiteraard niet de frituurolie – goed in een ruime kom. Verhit de olie tot 190o C. Doe het beslag per eetlepel in de olie en bak gedurende een minuut of drie, tot het goudbruin is. Uit de pan scheppen en overhevelen op keukenpapier om uit te lekken (evt. een oude krant eronder).

Deel deze pagina...
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef de eerste reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.